måndag 17 februari 2014

I väntan på våren!


I väntan på våren köpte jag en liten murgröna.
Jag delade den och planterade ihop den med min pärlhyacint.


I väntan på våren plockade jag upp björkriset
som jag snubblade om i skogen.
Jag band en krans och hängde den på skafferiväggen.
Förevigade den i solljuset med kameran.
I väntan på våren visar jag de första snödropparna.


I väntan på våren köpte jag ett par engelska pelargoner.


I väntan på våren läser jag i min pelargonbok 
och lär mej mer och mer.
Jag kan verkligen rekommendera den.


Till sist i väntan på våren
kan ju ni som tittar in här skriva en kommentar.
P.S.
Skriver ni dessutom en kommentar till förra inlägget
så kan ni vinna en FEMÖRING!

Ha en fin dag!

15 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg. Våren kommer nog så småningom men idag känns den långt borta här hos mig..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det ser ut som om du redan HAR vår hos dej! Idag har vi riktigt vårväder, den första soliga dagen sen jag vet inte när! Promenaden runt sjön var solig och såå njutbar. Tänk vad solen gör med oss:)
  Har ingen tur med femöringar, har försökt flera gånger...

  Solkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så härligt! Ja, visst känner man nu att våren är på väg! Snart är det ju mars - månaden då det kan vara både vinter och vår - och till och med sommaraktigt ibland! Jättehärligt inlägg idag med många fina färger och härligt solljus. Just nu skiner solen utanför mitt kontorsfönster och tänk vilken skillnad det gör för sinnet! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vilket härligt och vårinspirerande inlägg! Har också den boken. Får nog plocka fram den jag också. Vet att den har många fina bilder. Här får jag nog sjunga, "Sov du lilla videung än så är det vinter", länge länge än! Du skulle se snöhögarna! Flera meter höga! Men drömma om vår och sommar kan man ju göra :o)
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 5. Godt med vårstemning når det er mye snø her hjemme fortsatt!

  SvaraRadera
 6. Tänk att du har snödroppar !!! Ljuvligt. De där första blommorna älskar man bara.Tyvärr trivs inte snödroppar hos mig. Märkligt. Ett par st kan komma upp men det är allt. En härlig tid väntar oss !!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Idag kom ÄNTLIGEN solen fram! Eftersom jag vabbade (med piggt barn) så kunde jag njuta av den och dess positiva effekter under en lång stund, med en kopp te. Den solen, tillsammans med dina fina vårbilder, ger mig härliga vårkänslor! Ha en fin kväll, kram!

  SvaraRadera
 8. I dag blev jag så glad när jag kom till huset på landet! Det lyste helt gult i rabatten av vintergäck och vitt i gräsmattan av snödroppar, både enkla och dubbla!
  Nog käns det som om våren kommit till Sydkusten!
  Lika upplyftande var det inte att prata med Posten! Men det var ju väntat…
  Stackars Er som får åka till Ankarsrum och hämta postförsändelser! Det är ingen plats man åker till i om man inte behöver, jag hade ett ärende dit i lördags och det var lätt att åka därifrån.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 9. Jag älskar pelargoner! I flera år vårdade jag mig ömt om en skir, vit sort som jag tror hette snowflake. Tyvärr bestämde de sig för att de inte ville vara med om en flytt, så de tvärdog. Din bok verkar trevlig. Den får kanske stå på önskelistan till födelsedagen framöver :). Ha en fortsatt fin vecka!

  Kram från Maria

  SvaraRadera
 10. Visst är drt något särskilt med de första snödropparna, Karin

  SvaraRadera
 11. Ja idag kändes det som vår, om det inte hade blåst så.Hela dan har det varit soligt Länge sen solen var framme så länge. Och snödropparna har dykt upp här också.
  Kram Solveig

  SvaraRadera
 12. Och i väntan på våren gav du mej ett lite tips om vad jag ska göra med alla små björkkvistar efter senaste blåsten...så snygg, enkel och ren den är kransen på din skafferivägg! Och...pelargonboken har jag, nästan som en liten bibel på nattduksbordet den här årstiden...plus en om fuchsior.
  Ha det gott och tack för alla bilder du delar med dej av!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 13. Vad fint du möter våren :-)
  Ha en bra dag, i väntan på våren.
  /Eva Persson

  SvaraRadera
 14. Så mysigt du har gjort med krans och blommor! Kransen är nästan som en av dom där OS symbolerna.......jag skojar! Alla kan inte tycka det är kul med sport. Det vore väl förfärligt om alla tyckte samma. Vi hade vår igår, men idag snö och sen regn! Mörkt och ruggigt ute. Men vi väntar, vi väntar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 15. Tycker att det känns som Vår härinne hos Dej nu :)

  Kramen från Eva

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!