måndag 3 februari 2014

Hundvabb

Uttråkad är bara förnamnet.
Men vad gör man inte för sin fyrbenta vän?
På bättringsvägen är hon
och därmed också uttråkad.
Nu får vi allt ta kontakt med veterinären strax
för att få fortsätta förhållningsregler.
Här kommer lite bilder,
tagna av matte, även hon tämligen uttråkad.


Dagens soluppgång i dimmornas land.Gårdagens chokladkaka, som snart är ett minne blott.


Sprakande färger på köksbordet.Till sist, en uttråkad cocker spaniel.

15 kommentarer:

 1. Wow vilken bild det blev på soluppgången! Helt fantastisk! Ja hihi det är ju inte för inte de kallar februari för vabruari. Men vad hon är duktig! Snart får hon mer yta att röra sig på, lite i alla fall. Dutti vovve! Och kakan, mmmm. Kan tänka mig hur god den var! hallon och choklad det är grejer det. Kramis!

  SvaraRadera
 2. Gott när vovven blir sig själv igen.............för er alla kan jag tänka mig!
  Minns hur trist det var när barnen var sjuka långa perioder ibland på vintern, åh vad man längta ut.
  Vilken kaka så smarrig.

  Ha det gott,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Det blir snart bättre och ljusare tider. Härligt att se attvovven börjar bli okej igen.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Vilken superfin vinterbild! Hoppas hon snart är kry igen så ni går det som vanligt, ha en fin måndags kväll Karin

  SvaraRadera
 5. Mums Mums kakan ser jättegod ut. Man ser verkligen hur uttråkad Julie är. Men duktig är hon.
  Idag har det varit vår i luften. Sol. Så härligt.
  Kram Solveig

  SvaraRadera
 6. Tur att du kan Hundvabba, även om det blir långtråkigt. Jag tog ut matteledigt när Melody kom, oförskämt länge faktiskt, men uttråkad hann jag inte bli. Lilla livliga Melody höll mig sysselsatt från morgon till kväll. Åh, vad det skulle sitta fint med en bit av den där chokladkakan nu!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 7. Hoppas ni båda alldeles snart kan få lite mer "lösa tyglar" och får gå ut på små promenader. Hon ser lite ledsen ut i blicken gulliga "Jullan". Kakan såg försvinnande god ut :o) Fiiina bilder!

  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 8. Så fint qt det går bedre med Julia ,det er godt !!! Kaken ser kjempegod ut ! Appelsiner bare mååå jeg ha om dagen , de er så gode nå , jo duuu det første bildet av soloppgangen er veldig flott !!! God kveld til dere ! Klem

  SvaraRadera
 9. Nu håller vi tummarna att hon snart får komma ut o rulla sig i snön... Och tur att du kan trösta dig med en kaka i alla fall. Fina bilder!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 10. Första bilden...otroligt vacker....andra bilden...herre gud så gott det ser ut...tredje bilden likaså...men fjärde...en bild av förtvivlan!! Där kan man verkligen prata om cockerspanielögon!! Måtte denna konvalescens vara över snart. Och en uttråkad matte är inte heller så roligt...
  Ha det så gott och var rädda om er!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 11. Vilken vacker bild, den översta! Fulländad. Sånt kan man få energi och bli glad av men är man vovve och måste ta det lugnt är det inte lätt. Hoppas lilla fina Julie blir bra snart!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Fina bilder.
  Stackars lilla "fången". Hoppas hon kryar på sig snabbt. Inte lätt att förstå varför man ska sitta där och ta det lugnt när man är van att vara överallt.
  Kram till er ♥

  SvaraRadera
 13. Fy så jobbigt för er båda med all stillhet. Ni får se till att sysselsätta er med stillsamma aktiviteter, vilket jag såg att du gjorde med virkning. Det var evigheter sen jag virkade dukar, men jag har kvar alla mina och använder dem fortfarande.

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!