torsdag 6 september 2012

Sommarblommor









   Idag har vi gjort vår shoppingrunda i stan, den vi vanligen gör varje vecka. Det resulterade i en julklapp!! och lite onödiga prylar till köket. Naturligtvis lite matnyttigt också. En krukväxt fick följa med hem,  Kristi törnekrona, som är ny för mig.
   Häromdagen när solen sken gick jag ut i trädgården och fotade de vackraste blommor jag har för tillfället. Jag delar med mig av dom här.
   Nu ska jag ta mig i kragen o putsa mina tre köksfönster och byta till mina fina höstgardiner, jag bjuder på bild på det jag har köpt idag plus gardin längre fram.



4 kommentarer:

  1. Å vilka vackra blommor du har!
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  2. Gud vad fina! Älskar speciellt de första med biet (?), de små vita blommorna och solrosorna förstås! Helt underbara! Så himla mysigt att också kunna se vad du hittar på. Och julklapp?! hihi! Ser fram emot mera rapporter från landet. Puss & kram!

    SvaraRadera
  3. Vad fina och fräsch blommor du har. Man får glädja i sig när man tittar på.
    Kram / Mria H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du tittade in! Välkommen tillbaka! Kram EA

      Radera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!