måndag 10 september 2012

Kastat - dragit - staplat

        Det är vad vi har "hållits" med idag, som vår granne skulle ha sagt.
Kärran som gubben fixade själv har fungerat bra och rymmer mycket mer än en skottkärra.
Så i det vackra vädret har vi bara haft lite matrast, kollat posten -rast och en glasspaus sen i morse.

Men nu är det inte mycket kvar av högen med ved som rymde 14 kubikmeter. Mycket svett har hunnit rinna......

4 kommentarer:

 1. Jisses vad duktiga ni har varit! Och finfin kärra minsann! Tror jag det att ni får med er mycket per vända med den. Jag kan riktigt längta efter att få göra ett sådant fysiskt arbete som ni gjort idag, att få svetten att rinna och sen känna sig riktigt duktig. Det blir liksom inte samma tillfredsställelse av att göra avsnittsbrytningar i Word och skriva annonsmanus.. Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för berömmet! Just nu känner vi oss inte så nöjda! Sitter här efter en kopp kaffe och vet inte om vi orkar mer :(
   Ditt jobb är ju viktigt det också!
   Kramis

   Radera
 2. Oj så mycket ved! Vi har faktiskt kvar sen förra vintern. Mest för att jag inte orkade elda då, utan körde luftvärmepumpen istället. Det var ju inte så väldans kallt.
  Men visst är det en härlig känsla när allt är staplat och klart. Vi har skottkärra...men som sagt, vi tillskottseldar bara i braskamin och vedspis när det kallnar på...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Kul att du också börjat blogga! :)
  Nu kan jag se hur Finas mammis har det.

  Ha det fint och tack för din goa hälsning hos mig, det värmde.
  Kram Marie

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!