lördag 29 september 2012

Nyfriserad vovve


Här ligger Julie helt ovetande om vad som komma ska. 


 Nu är vi hemma igen.
Nu kan hon säkert se lite bättre.


Nu ser jag väl ut som en riktig cocker spaniel?
Gissa om jag var glad när husse och matte hämtade mig efter 2 1/2 timma.

5 kommentarer:

 1. Jamen nu ser man ju hur gullet ser ut, ju! Så söt!
  Det är nog lagom roligt. Vi hade en borderterrier som skulle trimmas/ryckas och han var så förtvivlad varje gång han blev lämnad på trimmet, att jag lärde mig trimma honom själv till slut...
  Nu har vi en som nästan inte ens hårar, och det tackar vi så klart för.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Lilla vovvan så fin du blev! Och tänk så lena öron! Puss & kram från lillmatte!

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos! Kan tänka mig att det var skönt att komma hem igen.
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin hon blev! Herregud vad jag saknar att inte längre ha hund. När jag separerade för några år sedan fick vår älskade border collie ett nytt adoptivhem hos min dåvarande sambos föräldrar. Vet att han har det väldigt bra, rena lyxtillvaron egentligen, men jag kan sakna honom så det gör ont längst in i själen. Han har aldrig förstått att han är en ganska stor hund och skulle alltid sitta i knäet och somnade gärna där i min famn och snarkade alltid högljutt. Jag saknar hans glädje över att just JAG kom hem, hans pussar och nafsande i mina örsnibbar. Jag saknar honom i sängen vid sidan av frukostbrickan, ivrigt väntande på sin lilla morgonmacka. Åh, Karo, jag älskar dig så!

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!