onsdag 12 september 2012

Linet har skördats

       


     Igår innan regnet kom klippte jag av fröställningar på linet som jag sådde i våras. Jag älskar de torkade fröställningarna. Dessförinnan har den svagt blå blomman lyst upp i kapp med solen. Det blev en rejäl bukett att hänga på tork. Vis av tidigare misstag hängde jag den inomhus nu, ett år blev alla mina buketter musmat. Jag hade nämligen placerat dom i vårt brygghus där mössen kunde härja fritt!

7 kommentarer:

 1. Du kunde väl ha skrivit en liten vink om vem du är, det får du göra i fortsättningen!
  Kram /mammis

  SvaraRadera
 2. Håller verkligen med, både blommor och fröställningar är underbara.

  A i Trollebo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej A i Trollebo! Kul att du hittat hit!
   Kram från Finas mammis

   Radera
 3. Åh vad tjusigt! Underbart att få skörda sin egen skörd - det vill jag också kunna göra någon gång i framtiden. Fina bilder, mamma, och vilket fint stort blått ljus i bakgrunden, är det ett sådant elsamarianne tipsade om månntro? Skitmysigt att se vad du hittar på :-) kramis!
  Psstt.. du verkar redan ha tagit bort ordverifieringen själv, bra jobbat! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blå ljuset i bakgrunden fick jag av min dotter i födelsedagspresent!
   Och ordverifieringen fixade jag, även så kan man kommentera som anonym!
   Kramis fån mammis

   Radera
 4. Nää men allvarligt? Din dotter måste vara dement! Hrmm... jo det är sant, det är ju DET ljuset. Tänkte inte på det, helt enkelt. Jag menar, det var ju ett tag sedan. Tydligen glömmer man fort.. hihi. Fint var det i alla fall, haha! Kram!

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!