fredag 14 september 2012

Fredag - städdag

                 Förra veckan sken solen och det var vackert väder.  Då flyttade Julie ut på trappen när vi städade..

     Idag är det fredag. En regnig fredag. Det blåser och regnet piskar på mina nyputsade köksfönster. Otack är världens lön.
     Vi brukar för det mesta hjälpas åt med städningen, huset är stort och det tar tid om man ska städa noga. Vi har ju dessutom en liten vovve som fäller, hårslöjorna efter henne ligger alltid på bestämda platser... under korgstolen i sovrummet och under kökspallen. Vintertid skräpar veden  ned framför kakelugnarna och även på sin väg genom huset. Men det är så skönt fredag eftermiddag att pusta ut i ett lite renare hus och ta emot helgen och eventuella gäster.
  

4 kommentarer:

 1. Åh gulleovvan! Så glad jag blev när jag kikade in här och såg hennes fina ansikte! Ja usch ja, vilket väder! Taskigt mot dina fina fönster (våra ser ut som skam!) Håller fullständigt med om att det är så skönt att få vila ut i ett nystädat hem - få saker går upp mot det! (undrar vem jag har det ifrån?) Kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. Visst är hon mysig där hon sitter så fint i sin säng! Städa är inte kul men ett måste tycker jag! Kramis!

  SvaraRadera
 3. Vilket bedårande ansikte hon har. Och så söt med sina leksaker.
  De kära vovvarna, som smutsar ner så... ändå så är dom oss så kära.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Ja, det är jättetråkigt att städa, men det är så mycket mysigare med ett städat hem ;-)
  Kram Johan

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!