lördag 22 september 2012

Regntung lördag




  
Denna regntunga lördag vill jag visa våra fina druvklasar!
Jättegoda att smaska  på framför tv:n på kvällarna.
Bara att gå ut och klippa av ett par klasar.

4 kommentarer:

 1. Ahh det är ju grymt bra! Och goda är de med. Kommer du ihåg den där klasen som var hjärtformad? Den har jag på bild! Det måste varit tio år sedan, typ samma dag som jag flyttade! Nä fy idag är det skittrist väder och den traditionsenliga helghuvudvärken har just infunnit sig. Men nu har vi ialla fall bestämt oss för matgrupp och sänggavel - fick fint paketpris på Bergmans möbler. Har inte beställt än men bestämde oss så fort vi kom hem! Kramis!

  SvaraRadera
 2. Men oj! Vilka druvor.
  Kikade på ett hus i Skåne förra året (innan vi bestämde oss för lägenheten på västkusten) och bakgården var full av druvor och en massa andra märkliga och ätbara växter. Jag som inte är trädgårdskunnig föll pladask för huset. Det var väldigt nära att vi köpte det, men så fick jag en sån där märklig magkänsla att det inte var "rätt" ändå... så vi hoppade av budgivningen. Så kan det gå. Tror det var meningen...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Åh, så frestande de ser ut! Vilka fantastiska druvor! Man skulle ju kunna tro att ni bor långt söderöver! Så härligt med egna!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Vilka druvor! Och jag ser många klasar, nu blir jag ännu mer sugen att försöka mig på att odla egna.
  Sedan tänker jag ta mig tid och kika mer på dina gamla inlägg när jag har gott om tid, för jag såg mycket jag vill återvända till.
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!