söndag 1 december 2013

Första advent


Så här vackert vit låg snön igår.
Idag första söndagen i advent är det alldeles grönt utanför fönstret.
Men min amaryllis står i alla fall lika fin idag också.


Jag vill också visa min adventsljusstake som jag tycker mycket om.
Och önska er en fin söndagskväll!
P.S. Nu har skafferiet kommit på plats igen.
Skönt, tycker Julie,som suttit vid diskmaskinen och tiggt godis!!

16 kommentarer:

  1. Vilken fin Amaryllis!
    Vi hade också igår ett tunt snötäcke, fanns nog kvar i morse men nu har det smultit bort under dagen och nu har det blivit så halt att man får se efter hur man går.
    Ha det så bra!
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
  2. Så flott header du har nå ! Jeg er kjempemisunnelig på den nydelige glassverandaen deres , så vakker !!! Skafferi , woow ! Det ska lJan lage til meg nå også , men jeg tror han funderer veldig på hvordan han skal lage ny dørkarm. Nå har vi fått nytt gang gulv , isolert og fint , det hjelper mye på varmen her i huset. Du , den lille hesten som står ved siden av advent staken din , åhh den synes jeg er så nydelig !!! Fin første advent til deg og snekkeren ! Klem

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt fin amaryllis, vilken färg!
    Härligt att äntligen få tända advent, det blir genast mysigare!

    Ha det fint, kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  4. Vilken underbart fin amaryllis, mina är bara i knopp. Den optimala julblomman, enligt min mening.
    Hälsningar,
    Kristina

    SvaraRadera
  5. Nu blev jag lite avundsjuk på din amaryllis. Jag köpte en stor och kraftig lök (dyr) för många veckor sedan och inte ens en liten bit av knoppen har kommit upp. Får väl vara glad om blomman visar sig till påsk. Lite vitt på marken hade det kunnat få vara i dag, ingen riktig adventsstämning på julskyltningen här.
    Kram M.E

    SvaraRadera
  6. Härligt att det är en bit på väg med byggnationerna! :o)

    Så vackert den blommar! Det är jättelänge sedan jag hade en amaryllis. I år har jag faktiskt köpt en. Blir spännande att se om jag kan sköta om den på rätt sätt. Två knoppar är på väg men har inte börjat slå ut än.

    Din adventljussake är jättesöt. Gillar!

    Ha en fin start på den första decemberveckan!
    Kramar
    Monika

    SvaraRadera
  7. Vilken fin och stämningsfull header! Så ni har haft snö...jag väntar på det så att det blir ljusare och mjukare där ute. Lyser upp gör också den fina amaryllisen och din adventsstake tycker jag om.
    Tack snälla du för dina kommentarer om Leodin, det värmer gott!

    Önskar dig en fin start på december!
    Kramar
    Cia

    SvaraRadera
  8. Vad mysigt och fint du gjort det! Ja drt var synd att snön försvann, det var ju så fint igår! Förstår att skitvovven är lycklig, hihi! Pussa'na från mig! Kramis!

    SvaraRadera
  9. Så mysigt...så fint. KRAMIZ jaja ♥

    SvaraRadera
  10. Å, lilla Julie! Så skönt för henne att ordningen är återställd, hihi. Din amaryllis är riktigt präktig. En skönhet! Jag vill önska dig en fin vecka!

    Kram från Maria

    SvaraRadera
  11. Så fina adventsbilder. Och julmusen är ju hur söt som helst.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  12. Jättemysigt!
    Ja det är märkligt så snart de lär sig vart godiset är. Har tre olika varianter i glasburkar i ett skåp på gården, men han är o nosar på äpplefatet, den stolliga Lilleman, äpplemonstret...
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  13. Den adventsljusstaken ska du vara rädd om... påminner om min barndoms jular hos mormor! Jag har fyra amaryllisar som snart blommar, det ser jag fram emot, din är ljuvligt vacker:)

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  14. Jättefin adventsstake du har där, den påminner även mig om barndomen.. Det enda som saknas nu för att myset ska vara fulländat är lite snö..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  15. Vilken fin amaryllis! Snö!!! Vet ju inte var du bor,men här i Södertälje har vi inte sett en enda snöflinga ännu!
    Tycker mycket om din adventsljusstake, så fin.

    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  16. Hei ! Det er så koselig med hilsningene dine på bloggen ! Dere skal få litt av stormen vår ja ... her har det blåst veldig og mange steder har det gått ganske ille med trær som blåser ned over hus og folk. Jeg fyrer i ovnen , men ute er det varmegrader i dag . Jeg er frysen for jeg er ennå ikke helt frisk fra influensa og hals syke. Ønsker deg og snekkeren er fin dag ! Klem

    SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!