torsdag 5 december 2013

Änglar finns dom?


Jo, dom finns hos mej!
Kom på att jag har flera.
Små söta änglar som pryder vårt hem.
De är bra att ha!
Jag tror på skyddsänglar!


Den här finns i vårt sovrum.
Står på fönsterbrädan mellan mina vildvuxna murgrönor.


Den här hänger på den ena sovrumsdörren.


Den här på den andra dörren till vårt sovrum.

Jag har fler.
En går jag omkring med i min ficka.
En skyddsängel som reflex, som jag fått av min dotter.

Jag öskar så att det fanns skyddsänglar!
Men visst finns de ibland!
Vad tror du?

14 kommentarer:

 1. Vilka söta änglar, visst finns det skyddsänglar det är min övertygelse. ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Så flotte Eføyer eller Murgrøner du har , de var kraftige ! Englene dine er jammen søte synes jeg. Jo jeg tror absolutt på at Jesus og engler finnes . Her har stormen kommet nå , det blåser så man skulle tro husveggene faller sammen snart. God kveld til deg og klem

  SvaraRadera
 3. Fina änglar!
  Jag tror nog att det finns skyddsänglar.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Hej gullemamma! Ja du har verkligen många fina änglar. Jag har ofta mina fina änglaörhängen jag fått av dig som Jaja gjort. Många kommenterar dem! De är mina skyddsänglar! Jag tror de finns! Kramis i snön!

  SvaraRadera
 5. Ja skyddsänglar är bra att ha många av. Jag har en i bilen också.
  Kram Solveig

  SvaraRadera
 6. Under det gångna året så har jag fått se att det går omkring levande änglar mitt ibland oss!
  Så många underbara människor som jag träffat på både på Västerviks sjukhus och på Vårdhemmet i Hjorted (där far vårdades), så kan jag inte annat än att tänka att de är änglar är på jorden!
  Så mycket värme och så många vänliga ord far fick höra under sin tid på sjukhus och vårdhem,
  det värmer mitt hjärta nu när han somnat in!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 7. Så klart att de finns! I hjärtats allra innersta rum har jag i alla fall några;-) Ha en fin dag trots Sven-Bodil-vindar KRAM

  SvaraRadera
 8. Ja det tror jeg bestemt, og ikke bare i julen men hver dag. Dine engler var så søte, smiler alle sammen. Glade juleengler. God helg til deg :-) klemmer Pam

  SvaraRadera
 9. Visst finns det änglar, det känner man ibland. jag har också några i vårt hus. fast det finns nog fler hjärtan. Ha en skön helg.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 10. Jag tror också att det finns skyddänglar! Det är så många gånger som man har tänkt ge sig iväg eller liknande men en "inre röst" har sagt till en att man borde stanna hemma. Dagen efter har man läst att det skedde en olycka, precis på den väg man tänkt köra...

  För många år sedan när min son bara var två-tre år gammal, blev jag svårt sjuk och höll nästan på att dö. Jag låg på sjukhus i en månads tid och många tankar gick förstås till honom, det kändes som om mitt hjärta skulle slitas itu för jag förstod hur rädd och orolig han måste vara. När jag till sist fick komma hem till honom berättade han för mig om ängeln som suttit på sängkanten och pratat med honom och berättat om "Blåstjärnan" dit vi kommer när vi dör. Allt var helt obegripligt och kanske ett litet barns fantasier, men han berättade allt så klart och tydligt och tidsmässigt så skulle ängeln enligt honom ha kommit när jag var som allra sämst.

  Så, jag tror på änglar! Dina änglar var så fina, jag tror att man ska minst en i hemmet, som en tursymbol eller liknande :-).

  Ha en fin andra advent!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 11. Jag har en grön liten glasskyddsängel men det är den enda ängeln som bor hos mig. Men dom är riktigt söta änglar :)

  Kram Kina

  SvaraRadera
 12. Visst finns änglar :-) och jag har också flera. Dina var väldigt fina.

  SvaraRadera
 13. Visst finns änglar! Det ser jag ju på dina fina bilder och vilka söta änglar! Jättefina. Änglar och hjärtan kan man inte få för mycket av!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 14. ♥ DU vet att jag tror på änglar! Jag älskar allt som påminner om änglar. Sen tror jag vi har en skyddsängel med oss, jag vill tro det och jag vet att ibland tvivlar jag. Men så tänker jag såhär... hur det än är....så finns den nog där.
  Jag vill tro det,,, och jag gör det.
  KRAMIZ jaja♥

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!