söndag 15 december 2013

Tredje advent

 Tredje advent och regnet strilar på fönsterrutorna.
Dagsljuset vill inte infinna sig.
Här pysslas det och grejas för fullt.
Köket börjar se helt annorlunda ut.
 
Igår tog vi en julklappsrunda i stan.
Så nu har jag en del paket att slå in.
Blommorna jag köpte har jag planterat ut bland lav och kottar.

Nu har även julkorten blivit skrivna!
Jag har dragit ner på antalet i år! Så ni som läser här och ingen hälsning får,
det dyker nog upp på annat sätt!  

Trevlig helg till er alla!

9 kommentarer:

 1. Vilken söt julgrupp! Här har vi fått mer snö och jag är såååå glad! Så roligt när ditt kök blir färdigt. Köket är ju liksom hjärtat i ett hem. Jag är en riktig köksmänniska. Trivs allra bäst där.

  Mys o må i advent!
  Kramar
  Monika

  SvaraRadera
 2. Fint arrangemang där på tennfatet! Jag är klar med julklappsinköpen men har det roliga kvar, inslagningen! Jag älskar att slå in paket! Och tänk, jag har också begränsat mina julkort i år, bara de äldsta i släkten utan dator får en skriven hälsning.

  Ha en fin ny vecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Skitväder.............ursäkta mitt ordval........men nog är det trist detta regnandet!
  Ingen julstämning alls.................
  Vi har roat oss med en julklappsrunda idag, så nu är snart alla paket färdigköpta ( tror jag )i alla fall.

  En fin kväll.
  Kramar Anneli

  SvaraRadera
 4. Så koselig med blomster og oppsatser ! Her har det vært litt sol i dag , men sinnsykt glatt på veiene . God adventskveld til dere ! Klem

  SvaraRadera
 5. Ditt blomfat ser vackert ut.
  Vädret ja,,,,, i dag när jag åkte i väg från landet till jobbet så började snöa, det såg så juligt ut. Hade en julskiva i bilen som jag satt på och sjöng med hela vägen till jobbet. Men nu har det slagit om till duggregn. Och jag som var så glad när det kom snö.
  Ha en skön kväll!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 6. så fint på fatet
  ha det bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 7. Herregud! Julkort! Det har jag precis glömt av... de som jag har (brukar köpa på mig några buntar varje år och sällan skicka...) är nerpackade "nånstans"... jag tror jag får stå över allt sånt där i år och jag tror att de vi (evt) får kommer att valsa runt i post-flytt/eftersändningar ett bra tag. Nåja, ingen blir förvånad i min bekantskapskrets, sämre jul-människa än mig finns nog inte. Idag är regn o blåst som vanligt här ute på ön, men det är bara att stå ut de här fyra dagarna i den tomma lägenheten...
  må så gott
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 8. Tjusigt! Skönt att höra at även du trppar ner på julkorten, jag har knappt ens tänkt på det. Blir väl i alla fall ett till farmor men jag vet ju inte var jag HAR mina julkort... får väl köpa ett annars haha. Kramis!

  SvaraRadera
 9. Vi hade så där riktigt eländigt väder igår och sen, bara plötsligt, så klarnade det upp och solen sken, nån timma innan den skulle gå ner, men det var så vackert. Men idag har det återgått till grått, det vill jag lova och jag tror det är full storm.
  Du har gjort så fint med blommorna.
  Lustigt, förra året drog jag ner på julkorten och i år verkar det som det är full fart igen - jag har tydligen ingen rak linje när det gäller det där!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!