fredag 18 juli 2014

Högsommar!


Äntligen kan jag vakna till solstrålar in i sovrummet varje morgon.
Äntligen har sommaren kommit för att stanna.
Nu kommer jag att njuta i fulla drag en tid framöver
och kanske kommer det inte så många blogginlägg på ett tag!

Jag önskar alla som tittar in en fortsatt fin sommar
Och skulle du vilja tala om vem du är,
just DU som läser dessa rader
skulle jag bli så glad, så glad!

Jag är nämligen väldigt nyfiken av mej!!


8 kommentarer:

 1. Hej det är jag, fniss hihi. Hej gullemamma! Vilket vackert foto du tagit i ert fina sovrum. Det är verkligen jättefint där inne nu. Men jag kan tänka mig att du inte sitter och beskådar detta rum en så vacker dag som idag. Du är nog ute och plockar vinbär eller skrapar hus eller så njuter du bara i solen med en bra bok. Själv ska jag strax bege mig till stan, vi ska titta efter badrumslampor och sen handla lite mat! Vi får se om det blir något mer målat idag, kanske att vi behöver en vilodag så kör vi imorgon istället (när det ändå är tyst och lugnt, fritt från grävmaskiner på granntomten). Kramis!

  SvaraRadera
 2. Ja hoppas det fortsätter så här. Ska in till stan med ett lass nu. Puh. Ha det så bra i solen. Vi ses snart.
  Kram Solveig

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är det fint, solen har skinit idag, men vi har blåst här på västkusten. Men det skall visst komma massor av värme och det ser jag fram emot. Fast en regnskur då och då vill vi ha, det torkar allting annars. Riktigt god sommar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Klart du ska få veta att jag tittat in i din blogg :-) . Härlig bild som andas sommar.

  SvaraRadera
 5. Å vad jag önskar att jag hade sovrum mot öster. Det är nåt alldeles speciellt att vakna med solen strålandes, att på en gång se vad det är för väder.
  Värmen däremot kan jag vara utan. Det är inte min grej.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Ja i dag har det varit härligt väder. Vi har haft gäster här på holmen i dag, var jätte nöjd när vädret visade sin bättre sida, ingen blåst eller mygg. Hela dagen gick på badberget, där åt vi mat och kaffe med jordgubbskaka, HÄRLIGT SKÖNT.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 7. Hej det är jag från dina barndomstrakter. Ja det är högsommar och riktigt varmt (för varmt) men så kul för alla semester firare som verkligen behöver detta med sol och bad m.m.
  Man orkar inte göra så mkt i hettan, lite vattning på morgonen sen slappar vi i skuggan och läser en rolig bok, 'Kaffe med Rån'.
  Eran sängkammare ser så romantisk ut, vi har också morgon sol och det gillar vi.
  Har ni vägarna förbi, så vet du var jag finns . . . .

  Önskar er bägge en riktig skön sommar, kram/ Eva

  SvaraRadera
 8. Nu är jag också här och njuter av din bild med en vacker ros. Nej man är inte flitig på bloggen nu. Man måste ta till vara sommaren med allt vad den innehåller.
  Ha det finfint.
  Kram Eva

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!