lördag 4 januari 2014

En stilla undran


En stilla undran från en bloggare...
Varför tittar så många in här?
Just nu när jag kollar på statistiksidan har 33000 varit inne och kollat på min enkla blogg.
Där jag egentligen skriver om struntsaker, 
delar med mej av mina bästa bakrecept, om banala vardagsting och 
ganska mycket väder.
Jag började för drygt ett år sedan efter påtryckningar från min dotter.
Jag tänker många gånger att nu är det här sista inlägget.
Det sa jag till dottern nu i jul.
Nä, nu slutar jag blogga!

Jag vet inte alls vad som ska komma i nästa inlägg,
men så pang kommer en idé.
Dagens inlägg handlar om
VAD GÖR NI ALLA SOM TITTAR IN?
Ungefär 200 tittar in varje dag!!!
Hur många skriver kommentarer?
Kanske 10, ibland 15.
När jag hade GOD JUL- inlägg, då var det lätt att kommentera!
Då fick jag 23 kommentarer.
Det skulle vara så kul att en enda gång få en massa, massa kommentarer som en favoritblogg.

Därför uppmanar jag er som läser det här!
Skriv en hälsning med ditt namn och var du bor, det räcker!
Så jag vet vem som tittar in!
Tycker ni att jag ska fortsätta med mina banala inlägg om ditt och datt?

Får jag många kommentarer så blir jag jätteglad!
Och då fortsätter jag i samma stil, ungefär!
Annars är världen sned!

30 kommentarer:

 1. O, nej sluta inte! De är dessa vardagliga saker om ditt och datt som ÄR trevliga att läsa om.
  Jag undrar nog också många gånger att man har haft 100-200 per dag och ingen eller 2 kommentarer, tänk vad det skulle vara skojigt om alla kommentera. Och det är så fint med nya recept som du delar med dej av.
  Så fortsätt du!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Absolut ska du fortsätta med dina inlägg och din blogg ...gillar att titta in hos dig och läsa och skriva av recept
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Sluta ...nej då. Det är det enkla som är härligt. Ja många är inne utan att lämna ett avtryck. Lite tråkigt kan tyckas ja. Men dom som läser gillar det i alla fall så tänker jag. Går jag in på bloggar med min Iphone kan jag inte lägga kommentarer ja så då är jag bara inne och läser. Må så gott nu, ser fram emot ditt nästa inlägg, kram Maria

  SvaraRadera
 4. Åh ja, fortsätt! I alla fall för mig så finns det ett enda ord som räcker för att beskriva din blogg och det är MYSIGT! Och sen kan jag förstås fylla på med hemtrevligt, stämningsfullt och trevligt osv. Jag tycker det är jättekul att du började blogga och det vet du ju och ännu roligare är det att din blogg blivit så populär. Så fortsätt göra och skriva när du vill och om vad du vill, på ditt vis, så är världen rättvänd :-) Kramis!

  SvaraRadera
 5. Din blogg är mysig och hemtrevlig så fortsätt du,,,,
  jag vet precis hur du känner det. En massa som kikar in och få som kommenterar... men många är väl kanske blyga :-) . Men inte slutar vi väl? Vi kör på som vi brukar, tycker jag.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 6. Klart du ska fortsätta med din mysiga blogg, alltid lika kul att titta in, trots att man kanske inte alltid kommenterar! Kul med recepten du delar med dig av också!
  Ha en trevlig helg!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Jag har nyligen hittat din blogg och tycker den är kul att läsa- Är själv 65+ och det är inspirerande att läsa vad andra i min ålder sysslar med- Kramar från Sonja i Södermanland

  SvaraRadera
 8. Din blogg är ju en riktig favoritblogg! Hos dig känner jag mig hemma, får se en massa fina foton och miljöer, får ibland ett recept eller något annat inspirerande, men alltid känner jag att det finns en varm och go människa bakom bloggen! Men jag känner igen tanken att sluta blogga, tänkte den själv i morse, men så blev det ett inlägg i alla fall!
  Kramisar M.E

  SvaraRadera
 9. Nej sluta inte, det är så roligt att se vad som händer hos er i vardagen.
  kram Solveig

  SvaraRadera
 10. Slutte å blogge du liksom , neeei det får du ikke lov til !!! Jeg synes at du skriver om koselige hverdags ting og jeg får en følelse av at jeg kjenner deg litt . Ja du , man blir veldig nyskjerrig på hvem som kikker inn på bloggen , men som aldri legger igjen noen hilsen. Rart det der ! Ønsker deg en fin kveld ! Klem

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Jag tycker du ska fortsätta blogga så länge som du själv tycker det är roligt och som det ger dig mer än det tar! Lyssna på ditt hjärta! För visst undrar man ibland. Vad man ska skriva om. Och vem som läser. Men i slutändan så är det ju väldigt skoj att få skriva! :)
  Önskar dig en skön helg och hoppas få fortsätta läsa och kommentera hos dig!
  Kram Maja, från Karlstad!

  SvaraRadera
 12. Jag gillar din blogg, dina fina bilder och läsa det du skriver om.
  Jag har ju också tvekat ibland om jag ska fortsätta blogga, men det är ju alla fina bloggvänner man fått som ger så mycket.
  Nog är det många som kikar in utan att kommentera. Jag brukar läsa många bloggar som jag inte kommenterar på. Som jag inte "känner". Det är ju så kul när man får en slags kontakt med varandra och följer med i varandras vardag, då blir det att man kommenterar.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 13. Klart din fina blogg har många läsare! Visst kan man fundera på alla som läser men aldrig skriver en kommentar. Det gör jag med ibland. Fast om jag ser bara till mig själv, hur det är, så hinner jag inte skriva hos alla jag vill. Även fast jag gärna vill. Vill inte bara hinna skriva något opersonligt kort fast ibland händer det ändå, tyvärr. En del hinner jag knappt kika in hos på lång tid. Från början när jag bloggade hann jag bättre men nu är det så många. Man har för många man vill läsa och gärna kommentera hos. Jag vet att det är många som har det på samma vis. Plus att verkliga livet ska hinnas med. Det är ju viktigast. Jobba. Hur kunde jag glömma det. Man måste ju jobba också..Annars hade jag kommenterat hela dagen :))

  Jag kommenterar inte hos de största bloggarna, om jag läser. Synd för dom vill ju lika gärna ha kommentarer. Jag gillar bättre små bloggar som ännu är personliga och har detet. Ingen massproduktion, om du förstår vad jag menar.

  Fortsätt att blogga tycker jag! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 14. Läser med stor behållning din blogg. Har just fyllt 70 och flyttat från ett gammalt hus på landet till en lägenhet i stan. Känner igen så mycket av renoveringar och alla bekymmer/ glädjeämnen hos er!
  Fortsätt att skriva!!
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 15. Kanske är det så att din blogg sticker ut lite just för att den tar upp vardagsting, sådant som vi kanske är för stressade att lägga märke till... Jag gillar din blogg för att jag alltid mår bra efter ett besök här, liksom känner mig lite upprymd. Då spelar det ingen roll om inlägget handlar om en enkel skogspromenad, en pelargon eller ett kakrecept. Jag känner dock precis som du och undrar vem fasiken som faktiskt är inne och läser. Har folk inget bättre att ta sig för? tänker jag. Och många många gånger har jag tänkt sluta, men så dyker det upp en idé i skallen. Det där med kommentarer är väldans trevligt men jag vet att jag har så många (icke pc-vana) människor som är inne och läser utan att kommentera. Och vet du vad? I slutändan så skriver vi bloggare kanske allra allra mest för vår egen skull....eller? Stora kramar till dig

  SvaraRadera
 16. Jag trivs med att hälsa på här hos Dej :)
  Du skriver fint, och ur det vardagliga, men det finns så mycket mer hos dej också, som visar sej i raderna, eller ibland mellan dem, och någon gång ibland så tar du en starkare ton, som om du slår klacken i backen lite...och jag tycker om precis allt det där.

  Tror att jag nästan alltid skriver en hälsning när jag hälsar på. Har jag brådis kanske jag bara hälsar på utan ord, och återvänder lite senare.

  Jag har alltid få kommentarer i min blogg, men då tänker jag som så att den som skriver något verkligen menar vad den skriver, och det uppskattar jag väldigt mycket, och det ger mej också möjlighet att svara mer personligt på dem :)

  Hoppas att Du har en fin söndag <3
  Kramen från Eva

  SvaraRadera
 17. Visst undrar man ibland när man ser hur många som tittar in i förhållande till kommentarerna. jag tror att många läser bloggar som ett sällskap. Man hittar någon i samma livssituation, med samma intressen och vill se hur den personen har det. Bara genom att titta på bilderna kan läsaren också känna igen sig , få tips och idéer till sin vardag.
  Vissa får man en närmare kontakt med och "ses" flera gånger. De känns som vänner som man egentligen skulle kunna prata med i telefon lite då och då om ditten och datten. S å var det ju mer förut.
  Jag är så himla glad för min blogg. Den har på snart 4 år , sedan jag slutade jobba,gett mig så mycket positivt. Och är faktiskt också som en kalender över mitt pyssel och handarbete.
  Fortsätt du att blogga. Vi är många som gillar att titta in till dig , ibland "tar vi ett litet snack", ibland kollar vi bara vad du har hittat på , och tänker. . . visst ja det där var bra, så skulle jag också kunna göra ( baka, inreda eller vad det nu kan vara ). Det är nog så det fungerar hos oss var och en.
  Ha nu en fortsatt härlig helg önskar dig Eva

  SvaraRadera
 18. Hejsan! Såklart du ska blogga vidare du har en jättetrevlig blogg och jag tittar in nästan varje dag. Jag blir också nyfiken på vem som besöker min blogg och visst skulle det vars kul att veta. Ha en riktigt trevlig trettondagsafton önskar din bloggvän Karin

  SvaraRadera
 19. Nej, inte får du sluta blogga! Jag tittar gärna in här och läser om det ena och andra som händer. Känns som att jag känner dig. Dessutom alltid kul när du kikar in hos mig. :-) Samma hos mig att det kan vara många som tittar in, men inte alls så många som skriver kommentarer. Ibland har man inte tid att själv skriva en kommentar, Tänker att det gör jag senare, men så blir det bortglömt. Det är förmodligen så för flera... ;-)

  Önskar dig ett fortsatt gott nytt år!

  Elisabet och Tiger som bor i Närkes Kil

  SvaraRadera
 20. Klart du skall fortsätta att blogga, jag gillar dina sköna och goa inlägg om tankar om livet och fina bilder som du delar med dig. Själv kan jag heller inte fatta att jag har många läsare men inte en kotte som skriver en kommentar. Förr fick jag en del men det har tyvärr inte varit något på ett par månader. Men fortsätt med det du gör för jag gillar dig
  Kramar
  Camilla från Bohuslän, Tanumshede

  SvaraRadera
 21. Klart du ska fortsätta skriva! Jag är här här för första gången men tycker jättemycket om enkla bloggar om livet, som denna!
  På återseende!
  Susanne från Vänersborg

  SvaraRadera
 22. Klart du ska fortsätta blogga ;) Ibland undrar man ju vad man håller på med och lägger ner.... för några dagar men sedan är man igång igen! Du har en jättefin blogg tycker jag ;)

  Kram Kina

  SvaraRadera
 23. Läser både Finas O din Blogg,.båda är kanon. Jag bor nästgårds, i Gamleby närmare bestämt. Har gjort någon kommentar förut. Läs gärna min dotters blogg: Bli min jäst, heter den. Vet ej hur man länkar tyvärr. Stor Kram till dej! OCH FORTSÄTT M BLOGGEN FÖR TJYVINGEN!!!!!! Marie-Louise i "Byn"

  SvaraRadera
 24. Det är så mysigt och hemtrevligt hos dig...och bra tips och recept får man på köpet.Snälla,sluta inte !
  Eva Persson Norrköping

  SvaraRadera
 25. Jaa, forsätt!!! Jag älskar din blogg och du har så fina bilder!
  Tova från Finland

  SvaraRadera
 26. Hej, jag tänker precis som du, men jag får inte så många kommentarer som du men det struntar jag i. Klart det är mkt kul att få några rader, men denna dator- värld är full av bloggare, så om jag får 1- 10 blir jag glad.
  Sen älskar jag att skriva det är bättre än att se på Tv, i min hjärna finns mycket som bara ploppar upp. Jag har mina barn o barnbarn utspridda i Sverige och en just nu på Irland. Men det var tack vare Tinas NZ resa på nästan 2 år som gjorde att jag blev 'tvungen' att skriva så hon fick lite nyheter hemifrån. Sen skypa vi en hel del plus med mina barnbarn, så blogga är kul, har även fått en massa goa vänner på detta sätt. Ska hälsa på en på Gotland till sommaren, spännande!

  Min blogg är enkel och simpel, inga märkvärdigheter men man märker fort att våran katt är ofta i centrum. Jag är också väldigt fjantig (barnslig) men det bjuder jag på, man är som man är.

  Hälsningar/ Eva i Smålandsstenar.

  SvaraRadera
 27. Läser alltid dina kloka inlägg men kommenterar inte varje gång. Ibland har man (jag) ingen kommenteringsork liksom, även om man (jag) skulle vilja! Just nu har jag inte heller så stor bloggork heller för den delen. Men med att ljuset återvänder får vi nog mer att blogga om, både du och jag! Så fortsätt min vän, det tänker jag göra!

  Kramar från Eva-Mari som ska ha middagsbjudning för 17 pers idag... pust!

  SvaraRadera
 28. Hej på dej!

  Vet du! Nu skriver du om något jag tänkt på alldeles bara för någon dag sedan. Hos mej har besöken ökat markant de senaste veckorna. Och jag undrar också ofta över vilka som tittar in hos mej. För kommentarerna har inte ökat. Ibland vet jag att det kan bero på olika sökord som gör att någon råkar hamna i bloggen. Men när samma ökning syns jämt över tiden så måste det ju betyda att många väljer att läsa och besöka. Vore kul att veta mer om sina läsare. Det tycker jag också.

  Bra ämne du tog upp!

  Ha det bäst!
  Mys o Må!
  Kramar
  Monika

  SvaraRadera
 29. fy på mig!!!!!!!!!!!!!! är så dålig på det här med komentera ändå är jag rätt ofta inne här och ser vad som sker.smile för min del tycker jag om hur du gör här. många sajter är så stressiga det kläms in så mycket på en gång. sen gillar jag din inredningsstil och att du blandar med recept. aldrig fel med nya recept och insperation. och det tycker jag du ger mig. jaha!!!!!!!!!!!!!!! ska försöka lämna hälsning nästa gång smile från en 55årig tant från malmö

  SvaraRadera
 30. Klart du ska fortsätta skriva! Jag tittar ju in här en del, men är ju inte heller så flitig på att kommentera. Du vet att jag tycker att du skriver både kloka, tänkvärda och roliga saker! Kram Johan

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!