tisdag 29 oktober 2013

Små underverk


Här slapp vi undan stormen.
 Inga strömavbrott och inga nedblåsta träd.
Inte alls spännande.
Bara 15,9 m/sek.
De som blev drabbade tycker nog att det var lagom spännande
 när vinden tog i som värst.
 
Idag på vår skogspromenad fann vi bara lite nedblåsta grenar på vägen.
Däremot fann jag dessa underbara lingonkvistar.
Inte dåligt att plocka lingon de sista dagarna i oktober.
Jag älskar rött och grönt.

11 kommentarer:

 1. Lingon på kvist är riktigt vackert! Tänk att de fortfarande sitter kvar! Skönt att ni klarade stormen, vi i Dalarna har inte haft en endaste vindil.
  Nu lyser ljuset så vackert i lyktan, tack än en gång! Ska snart visa på bloggen:)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ja det var verkligen dina färger! Inte dåligt med lingon i oktober. Himla varm höst vi fick. Och även om jag förstår att regnet var tvunget att komma någon gång tycker jag ändå det är sablands trist just nu. Nu är jag redo för adventsljus! kramis!

  SvaraRadera
 3. Här har vi inte heller märkt av någon storm. Vad härligt med lingon så sent i oktober :)

  Kram Kina

  SvaraRadera
 4. Trodde faktiskt att det skulle bli att koka lingonsylt här när strömmen kom tillbaka, men de hade klarat sig ganska bra i fullpackad frys! Värre var det med glassen som i en stor box!
  Lingon på kvist är bland det vackraste jag vet, men så är jag ju en flicka från Småland som sprungit på lingonröda tuvor i min barndom. Nu ska vi äta varm mat efter ett dygn med kalla rätter, men tro det eller ej vi fick ett nytt strömavbrott i dag med när det var dags att laga mat.
  Tack och lov inte så långvarigt!
  Önskar dig en skön kväll!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Visst är det en fantastisk höst. Lingon och blåklockor ( hos någon annan )....helt underbart . Tur hade ni att stormen inte passerade hos er. Här ruskade den om i väggarna och alla löv hade den snällt placerat i en sträng längs stenmuren. Det tackar vi för.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Uff og huff , ingen spøk når uværet slår til , men godt at det ikke var så verst hos dere . Tyttebær på ris ... vakkert ! God kveld til deg ! Klem

  SvaraRadera
 7. Även vi klarade oss utan storm, vilket .
  i och för sej var bra.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 8. Härligt!
  Och visst är rött och grönt, fint :)

  Kramen från Eva

  SvaraRadera
 9. Ingen storm här heller och idag är det vår ute, vita molntussar på blå himmel, fåglarna sjunger och inne ser man allt, precis allt, damm. Då är det vår!!!!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Tenk at du fant tyttebær i skogen fremdeles, fantastiske farger. Fant også tyttebær her for en uke siden, men de var helt mørke og ramlet av da jeg forsøkte plukke noen kvister. Ingen storm her men masse masse regn. Idag var det frost og strålende sol, kjente at jeg trengte en solskinnsdag. Klemmer Pam

  SvaraRadera
 11. Här blåste det ordentligt.....riktigt läskigt var det. Men lingon....vilken lyx. Ha en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!