torsdag 30 augusti 2012

 Årets och dagens skörd


Ikväll har vi tagit upp våra potatisar. 20 st sättpotatis har blivit en hel liten korg full med fina potatisar! Och lilla Julie ville visst vara med på bilden!

lördag 25 augusti 2012

måndag 20 augusti 2012

Måndagen den 20 augusti



Det här kommer att bli mitt allra första inlägg på min nystartade första  blogg. Jag hade tänkt skriva om min vardag, främst glädje, men jag vet att glädje och sorg vandrar tillsammans så det blir med all säkerhet en blandning. Så är det verkliga livet.
Började dagen med att konstatera att vår lilla vovve fortfarande är dålig, äter inte och kommer inte och hälsar oss godmorgon. Beslutar att ringa veterinären och får faktiskt en tid på eftermiddagen. Det känns skönt att inte behöva vänta längre. Men vänta fick vi både i väntrum och behandlingsrummet, bortåt en timme. Veterinären var jättegullig, kunde konstatera att det troligaste felet med vovvan var en fästingrelaterad sjukdom. Vi fick antibiotika och smaskig burkmat med oss hem och skulle ge henne en första med.dos så fort vi kom hem. Så nu får vi hoppas att det vänder.
Sen har jag bakat hallonmuffins och filmjölksbröd och hjälpt gubben att rensa mellan plattorna på uteplatsen. Jag "råkade" nämna att det var som att sitta i slummen bland allt ogräs. Vi får nämligen besök av kära syster med man på onsdag. Då blir det loppisbesök och givetvis måste vi ta dom till nyöppnade Dollar Store.
Ett litet glädjeämne idag. vann 100:- på triss. Alltid något.