måndag 20 augusti 2012

Måndagen den 20 augustiDet här kommer att bli mitt allra första inlägg på min nystartade första  blogg. Jag hade tänkt skriva om min vardag, främst glädje, men jag vet att glädje och sorg vandrar tillsammans så det blir med all säkerhet en blandning. Så är det verkliga livet.
Började dagen med att konstatera att vår lilla vovve fortfarande är dålig, äter inte och kommer inte och hälsar oss godmorgon. Beslutar att ringa veterinären och får faktiskt en tid på eftermiddagen. Det känns skönt att inte behöva vänta längre. Men vänta fick vi både i väntrum och behandlingsrummet, bortåt en timme. Veterinären var jättegullig, kunde konstatera att det troligaste felet med vovvan var en fästingrelaterad sjukdom. Vi fick antibiotika och smaskig burkmat med oss hem och skulle ge henne en första med.dos så fort vi kom hem. Så nu får vi hoppas att det vänder.
Sen har jag bakat hallonmuffins och filmjölksbröd och hjälpt gubben att rensa mellan plattorna på uteplatsen. Jag "råkade" nämna att det var som att sitta i slummen bland allt ogräs. Vi får nämligen besök av kära syster med man på onsdag. Då blir det loppisbesök och givetvis måste vi ta dom till nyöppnade Dollar Store.
Ett litet glädjeämne idag. vann 100:- på triss. Alltid något.


2 kommentarer:

  1. Men titta! Åh vad roligt att läsa här! Jag blir till och med lite blödig! Jag är så glad att ni fick veta lite mer om vad som kan vara knas med lilla snuffan. Hoppas hon repar sig snart. Hihi vad mysigt och roligt du skriver och så fint du presenterar din blogg. Mysigt att de kommer på besök på onsdag, hoppas det blir fint väder då! Kram, fina

    SvaraRadera
  2. Åh titta solrosor också! Gu vad fina! Duktiga mamma!

    SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!