onsdag 26 december 2012

Annandag Jul


Lika grå och tråkig som vyn utanför vårt fönster är idag,
lika grått och tråkigt känns det nu när julfirandet är över.
Tack för ännu en mysig julafton.

5 kommentarer:

 1. Här är dimmigt och grått, men när jag ser ut över havet så verkar det spricka upp lite... kanske vi får se lite sol ändå idag?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har dimman lättat så vi ser ladugården igen, fast ingen sol här, det regnar för fullt just nu och det är ett par plusgrader. Blir säkert kul när det fryser på... Kram /Finas mammis

   Radera
 2. Tack själv för massa julmys, god mat och fina klappar! Vacker bild är det ändå, det grå till trots. Här är det tö och blötsnö. Vi är trötta och jag är inne på andra dagen med huvudvärk. På något konstigt sätt är det ändå lite skönt efter juldagarna och man får se fram emot nya kalas! Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt med huvudvärken:( Här tar vi det lugnt, har plockat bort lite efter julmaten i gröna rummet och varit på en halkig promenad i regnet.
   Ha det så bra och hoppas du kan vila ut så huvudvärken släpper! Kramis

   Radera
 3. Her er det også grått og tåkete i dag. Det har kommet masse snø for to dager siden og nå regner det . Hva er vitsen med sånt ?? Ennå er det romjul og det går mot nyttårsaften , men jeg synes det er helt greit jeg. Klem

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!