onsdag 10 april 2013

Boktips!

På mitt nattduksbord ligger för tillfället denna bok.
Jag försöker sträckläsa i den så mycket som möjligt.
Det är svårt att sluta  när man börjat läsa i den.

När jag börjat läsa en fängslande bok har jag svårt för att lägga den ifrån mej.
Jag vill bara komma till slutet och få veta slutet.
MEN, absolut förbjudet
att läsa sista sidan i förväg!
P.S. Jag är snart där!

14 kommentarer:

 1. Tackar för boktipset!
  Har ingen bok på G just nu............

  Ha det gott,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Det er så moro å komme inn i en bok og å kunne kose seg med den. Jeg fikk veldig lyst til å lese den boken og skal spørre etter den på biblioteket. God kveld til deg og en god klem ! PS. Jeg venter og venter på at kottarna skal vokse opp . Klem

  SvaraRadera
 3. Snygga foton du tagit på boken! Jättekul att du gillar boken! Du måste berätta när du läst ut den så vi kan prata om den ihop! Kramis!

  SvaraRadera
 4. Exakt så ska en bok vara, att man bara vill sträckläsa den :-)
  Det har hänt mej bara en gång i livet...!?
  Och så har jag fastnat i några Rosamunde Pilcher romaner också ;*)

  Kramen,Eva

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina hälsning hos mig! :-) Jag är också som förhäxad av de små liven, jag kan komma på mig själv med att sitta och stirra på dem långa stunder. De luktar så gott också :-).

  Jag skrollade lite och såg alla dina vackra blommor, men så kom jag till inlägget om Maggie och blev så tagen. Vad fin hon var! Så personlig också, jag tänkte på det där med att hon inte gav sig förrän hon hittade rätt sten. Hoppas att ni får ha er Julie länge än!

  Ha en fin vecka!

  Kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 6. Hej! Så sant vad du säger! Men jag har läst min senaste bok nu ovanligt länge:/ När jag var i tonåren så brukade jag alltid läsa sista meningen i boken i förväg:)
  Har en riktigt fin dag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset!
  Har aldrig kolla sista sidan, det är inte bara förbjudet, det är nästan som omoraliskt ;-)
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 8. Utan att veta ett skvatt om vad boken handlar om får jag lust att inhandla den. Att läsa på svenska har blivit en viktig länk tillbaka till Sverige, till min identitet. Jag köper de flesta böcker på nätet på adlibris och får dem rätt hem i lådan till nästan inga pengar alls, är så lyxigt. Köper alltid pocketböcker eftersom de är så smidiga att ta med sig när jag är på mina jobbturer. Ska se efter din favoritbok nästa gång jag ska på shoppingtur på adlibris. Tack för tipset! Och du? Vilken fin vårlig ny header du har fixat, jättefin! Kramis från Bergen

  SvaraRadera
 9. Jag är jätte dålig på att läsa böcker, det som jag läser är endast inredningtidningar, som yngre läste jag massor, men efter barnen blev det inte mera av. Men det är nog en underbar känsla när man är så in i boken att man glömmer allt omkring sej.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 10. Så härligt att ha en bok man helst vill sträckläsa! Jag har en hel hög av böcker på sängbordet som jag vet att jag tycker om och helst vill sträckläsa. Men just nu är jag inne i tidningsläsande.

  Nu ska jag ut med hundarna.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 11. Mysigt att ha någon bok på gång, hoppas den slutade bra.
  Ha en skön dag/kramen

  SvaraRadera
 12. Det är underbart när man hittar en bok man inte vill lägga ifrån sig. Tack för boktipset, för nu har jag skrivit upp den här i min önskelista.

  SvaraRadera
 13. Jamen den är ju så bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 14. JA visst är den bra och filmen skulle man förstås se, Karin

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!