De senaste dagarna har november bjudit på sitt gråaste väder.
Perfekt för att vara inomhus och att ägna sig åt julbak.
Två saffransdegar har jag tillverkat och det har
blivit en omgång lussebullar och idag har den senaste degen
blivit till fyllda snurror och två längder.
Många bra tips delar Jesper Långström med sig av i
måndagens program av Gomorron Sverige.
Välkommen in på adventskaffe!
Usch ja, lika grått hos mig, bara regn och idag regnblandat snö:( nåja, man kan ju som sagt baka, en smaskig fika piggar alltid upp:) ser jättegott ut!
SvaraRaderaHa det fint, kram Marie-Louise
Åh gullemamma! Det ser ljuvligt juligt och gott ut. Och vilken trevlig länk till recepten :-) bra jobbat! Hemkommen nu från att ha lämnat Pebbles hos A & G. Saknar lite men nu kör vi! Soffan kommer också på fredag har vi fått veta idag! Wohoo! Kramis!
SvaraRaderaSå gott! (det är inte så snällt att visa så fina bilder, man kan nästan känna doften)
SvaraRaderaJag hade gärna kommit om det inte varit så långt... Ha det så trevligt!
kram elsamarianne
Åh, så gott... jag kommer gärna, tack! Blir så sugen på att baka och tänkte göra det bums, har till och med saffran hemma men det faller på russinen (som jag ätit upp) och jag har 1,5 mil till närmaste butik! Ja ja, det kommer väl en dag i morgon också...
SvaraRaderaGod advent!
Kram Eva-Mari
Jag känner igen det där med att inte ha allt hemma! Jag har dryga 2 mil till Närmsta affär, så det gäller verkligen att inte glömma något när man handlar. Trevlig första advent!
RaderaKramis/Finas mammis