måndag 22 juni 2015

Midsommardagar!


Tittar bara in och visar lite bilder från vår trädgård.
Det finns inte mycket lust att blogga hos mej just nu.
Varför, vet jag inte.
Kanske beror det på vädret.
 
Om några dagar åker vi iväg till vår gamla hemstad
för att mannen ska få sin ögonoperation.
När jag är där känner jag mej inte alls hemma längre.
Då längtar jag bara hit igen,
trots att jag inte känner mej hemma här heller...
Jag är väl en konstig prick!


Tack alla ni som tittar in här trots att jag inte levererar så mycket.
Ni som har Instagram kan följa mej där under @finasmammis
Där är jag lite flitigare.

20 kommentarer:

  1. Ååååå så vackra blommor du har i din trädgård!
    Hoppas makens ögonoperation går bra.
    I morgon åker vi till stugan. Längtar!
    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Skönt att få den där operationen gjord. Allt blir mycket mer positivt sen. Du har så otroligt vackra blommor i din trädgård.Den röda ginsten såååå vacker. Tyvärr blir blommorna ledsna av regnet. Däremot är det "högtryck" i grönsakslandet. Och i växthuset. Men jag är urless på regnet. Ikväll skulle mannen klippa gräset , men det blev bara en liten ruta sen kom regnet. Istället blev det tårtfika framför teven. Vi hade lite kvar och det smakade mums ikväll med.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Så många fina blommor du har.Det hade varit lite lättare att njuta trädgården om det var bättre väder. Lycka till med mannens operasjon!
    Vh. Anne-Mari

    SvaraRadera
  4. Åh, så vackert gullregnet blommar - och allt det andra också förstås! Nu är det så mycket som blommar så man hinner nästan inte med... ;-)

    Hoppas att allt går bra med mannens operation. Är inte alls på Instagram, så jag hoppas att blogglusten återkommer snart.

    Midsommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  5. Det är alltid roligt att gå in på Din blogg och läsa...hoppas att allt går bra för Er!/Lilla gummann

    SvaraRadera
  6. Vädret gör mycket för humöret, kanske är du lite ängslig för mannens operation också? Kan inte vara roligt att inte känna sig hemma nånstans. Kanske dags för förändring?

    Önska maken lycka till!
    Kramar från Eva-Mari som inte har såna nymodigheter som Instagram!

    SvaraRadera
  7. Vad jag känner igen mig i din vilsna hemmakänsla! Vi tillhör kanske dem som behöver hitta sin plats på jorden och inte ännu har gjort det!
    Så skönt för mannen att operationen nu äntligen blir av! Lycka till med den! Det kommer gå bra!
    Stor kram M.E

    SvaraRadera
  8. Vad jag känner igen mig i din vilsna hemmakänsla! Kanske vi tillhör dem som behöver hitta sin plats på jorden och ännu inte har gjort det!
    Så skönt för mannen att äntligen få sin operation. Lycka till med den! Det kommer gå bra!
    Stor kram M.E

    SvaraRadera
  9. Vilka fina blommor du har i din trädgård.
    Det är inte alltid man är så flitig på saker, men det är ok det med. Du levererar emellanåt och då blir jag så glad så. Tyvärr har jag inte instagram så jag kan inte följa dig där. Jag har funderat lite på att skaffa det, men dotra min tycker inte jag "behöver" det hihi. Undrar vad hon menar med det?!
    Det är nog mycket möjligt det är vädret för detta vädret är ju inte det bästa just nu. Det kan få vem som helst på sned.
    Inte är du konstigare än någon annan kära du. En underbar, fin människa kan jag säga trots att jag aldrig träffat dig i verkliga livet. Så fortsätt du vara konstig i så fall.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera
  10. Allt har sin tid och jag är glad för de blogginlägg du gör! En sån där vilsenhet beror nog till en del på att man är lite vilsen i sig själv. Jag känner väl igen mig i det, men ju stabilare jag blir i vem jag är, och vad jag vill, desto mer kan jag känna att platsen jag bor på och är på bara integrerar helt automatiskt och känns självklara. Håller tummarna för att makens operation går bra och så skickar jag varma soliga kramar till dig :)
    Birgitta

    SvaraRadera
  11. Så kul att se prästkragar! Har inte sett en ända här än. Förr växte de överallt!
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  12. Det blommar fint hos dig trots det trista vädret. Och det där vädret kan verkligen slå sig på humöret, jag är så trött så jag funderar på att gå och lägga mig hela tiden.....
    Kramar

    SvaraRadera
  13. Dina blommor lyser upp så vackert! Det är så trevligt att läsa dina inlägg när de kommer. Blogglusten går och kommer för de flesta tror jag :). Jag önskar dig och maken stort lycka till med resa och operation!

    ~ Maria ~

    SvaraRadera
  14. Så nydelige blmster dere har i hagen da , så fine ! Hva heter den røde fine som har en sånn rustig sak rundt seg ?? Nydelig !!!! Jeg er litt på samme måten som deg , kjenner meg ikke hjemme hverken her eller der , dessverre . Lykke til med operasjonen til mannen !!! Mamma tok begge øynene sine i dag , det blir bra ! God klem til deg og god tur !

    SvaraRadera
  15. Låter jobbigt att inte känna sig hemma varken här eller där. Jag är också inflyttad på min ort och tycker att engagera sig i bygdens angelägenheter och föreningsliv har varit ett bra sätt att bli rotad. Läcker ginst! Lycka till med mannens op.
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
  16. Jättefina bilder på allt fint ni har i trädgården. det är precis så man vill att det ska vara; prunkande lite här och där men mest överallt! Nu hoppas man ju bara på lite mer sommarväder så att man verkligen kan vara ute och njuta av det. Idag har jag återigen långbyxor, långärmad kofta, strumpor och skor och dessutom är det ruggigt på jobbet att jag satt på mitt extra-element... kram!

    SvaraRadera
  17. Så mycket fint du har där i din trädgård. Ha nu en riktigt fin fortsatt sommar..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  18. Så veldig mye lykke til med din manns operasjon og takk for nyydelige bilder fra hagen. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om å føle seg hjemme, kjenner litt på samme følelsen selv. God helg og måtte sola skinne på dere begge. Klemmer fra Pam i Norge

    SvaraRadera
  19. Nej nej toppa inte tomaterna. Hoppas att du har satt dem djupt ner i jorden. De utvecklar rötter längs med stammen också. Mina buskade till sig så fort de kom ner i jorden ute. Inte vet jag hur de gör i handelsträdgårdarna så de får korta tjocka plantor. Kanske sprutar med något ? Mina blir alltid långa och gingliga inne men det ordnar till sig ute. Mina femöringar har börjat blomma nu , jätteroligt .Underblomman står i växthuset så jag hoppas att den blir fin. Än så länge lite ginglig.
    Ha en härlig vecka. det ska ju bli högsommar sägs det. Kram Eva

    SvaraRadera
  20. Nu har det gått en tid sedan ditt inlägg och jag hoppas op gick bra för din man. Och det vackra gullregnet har säkert blommat över. Jag hade ett men det var inte härdigt nog, jag ska försöka en gång till. Det är kanske så med oss också? Vi är inte härdiga nog för vissa platser, men det gäller att försöka igen och vara ärlig med alternativen.Jag är från början från Sthlm, en storstadsmänniska som ibland känner mig rotlös här på landet. Skulle jag välja blir det ändå att stanna här där jag bor nu.

    Allt gott till dig!
    Kramar /Cia

    SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!