fredag 13 februari 2015

Fredagen den trettonde!


 Idag fredagen den trettonde!

Nä, jag är inte skrockfull!

Är du?

13 kommentarer:

 1. Jag är inte skrockfull, vilket är konstigt, eftersom båda mina föräldrar var väldigt skrockfulla. Kanske det är en reaktion på det, för det begränsar ens liv mycket om man ska tänka på allt som kan hända.

  SvaraRadera
 2. Nej inte så värst, jag har bestämt mig för att det bara är jobbigt att vara det! Extra jobbigt blir det ju i år eftersom det är samma sak i mars! Jag kan till och med gå under stegar bara för att provocera andra ;-) Kramis!

  SvaraRadera
 3. Gick och handlade utan att ta broddarna på... glömde att det var fredag den 13:e! Men det gick bra ändå:) Nej då, jag är inte särskilt skrockfull, lägger utan att tänka efter nycklarna på bordet!

  Ha en fin fredag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Även om jag inte är skrockfull när det gäller fredag den 13:de brukar jag ändå registrera att det är fredag den 13:de. Tråkiga saker kan hända varje dag så den här dagen är inte annorlunda än andra, ändå finns det med någonstans i medvetandet. Under stegar går jag inte ofta, men det är väl ganska naturligt, varför ska man gå där? Har nog inte så mycket med skrockfullhet att göra :) Nycklarna lägger jag inte direkt på bordet utan att ha något under så där finns det med, det skrockfulla, och min mammas reaktion när jag för många år sedan hade fyllt flera krukor med härligt doftande ljungkvistar i vårt hem har gjort att jag aldrig gjort om det trots att jag tycker ljung är jättevackert. Hon var då så vänlig och talade om för mig att ljung stod för fattigdom så numera har jag ljung ute, men inte inne. Så jo, lite skrockfull är jag allt även om det inte gäller just fredag den 13:de :)
  Kram till dig!
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. För mig är det en lyckodag. Jag fick mitt första barn, Emil, fredag den 13:e. ( i januari 1984)
  Ha en trevlig fredag ♥
  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Njaä, egentligen inte men jag tänker ändå på att det är fredag den 13:e.

  Kram och trevlig helg!
  Agneta

  SvaraRadera
 7. Jag tror att vi är många som ändå noterar och tänker på att det är fredagen den 13:e.
  gun

  SvaraRadera
 8. Neeei da , jeg liker å tenke at jeg driter i fredag den trettende , men jeg har den litt i bakhodet alikevel. God helg til deg ! Klem

  SvaraRadera
 9. Skrockfull är jag inte, men tänker ändå både på att det är fredgen den trettonde och liknande saker.
  Fredagen den trettonde lär ju, vara enligt undersökningar, en dag, då det händer ovanligt lite olyckor eftersom folk är extra försiktiga denna dag. Kanske det borde vara lite extra tänk varje dag!
  Stor kram på Alla Hjärtans dag!
  M.E

  SvaraRadera
 10. Både ja och nej.
  Jag skulle nästan säga att kanske mer än tur dag än en
  otursdag, fredagen den trettonde.
  Trevlig vändag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 11. Jo, jag kan nog vara lite skrockfull med vissa saker......men nu kommer jag inte på vilka. Men den 13:e vet jag nästan aldrig att det är eftersom jag slutat ha stenkoll på dagarna och det är ju bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Er blitt lørdag 14 nå, så det gikk visst bra hi hi :). Fotsatt god helg :), klem Pam

  SvaraRadera
 13. Härlig almanacka! Nej skrockfull är jag inte. Skiulle ine ens noterat att det var fredag och den trettonde om den inte uppmörksammats i media.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!