tag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post4150185488188326590..comments2023-03-24T08:51:30.720+01:00Comments on Huset bakom lindarna: Recept på SolskensbullarHuset bakom lindarnahttp://www.blogger.com/profile/05577110781832647310noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-16350139643514991692013-10-12T08:59:42.140+02:002013-10-12T08:59:42.140+02:00Sådana där bullar älskar min man, så nu när vi bör...Sådana där bullar älskar min man, så nu när vi börjar närma oss vår målvikt ska det börjas bakas igen! Men det får ätas med måtta och resten får åka in i frysen! Ska testa ditt recept, men idag bakas det brownies med fudge här för det har barnbarnet beställt till sin 6 årsdag!<br />Kram M.EMelody and M.Ehttps://www.blogger.com/profile/02005721693910261423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-49922948871578714882013-07-06T17:58:12.147+02:002013-07-06T17:58:12.147+02:00Høres nydelige ut! Deilig sommermat. Jeg liker tin...Høres nydelige ut! Deilig sommermat. Jeg liker ting som kan fryses ned og tas opp når det passer. Tusen takk for oppskrift og en god lørdagskveld. Klemmer PamWinkel's Crazy Ideashttps://www.blogger.com/profile/17934679165455175289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-18943219939682321572013-07-06T17:57:58.902+02:002013-07-06T17:57:58.902+02:00Høres nydelige ut! Deilig sommermat. Jeg liker tin...Høres nydelige ut! Deilig sommermat. Jeg liker ting som kan fryses ned og tas opp når det passer. Tusen takk for oppskrift og en god lørdagskveld. Klemmer PamWinkel's Crazy Ideashttps://www.blogger.com/profile/17934679165455175289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-40850278879937392652013-07-06T17:21:35.292+02:002013-07-06T17:21:35.292+02:00Tack för receptet, bullarna ser supersmarriga ut! ...Tack för receptet, bullarna ser supersmarriga ut! Får testa det nån dag när det är gott om tid:)<br />Ha en skön lördagkväll!<br />Kram MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/07743368423975007657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-276325201036126982013-07-05T23:54:16.373+02:002013-07-05T23:54:16.373+02:00Jädra..fördeg och efterdeg och..du det här får jag...Jädra..fördeg och efterdeg och..du det här får jag nog göra en dag jag är långledig...men de ser för himla goda ut!<br />Kram o natti<br />Cblockethusethttp://www.blockethuset.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-86977567704833726792013-07-05T14:51:26.934+02:002013-07-05T14:51:26.934+02:00Det där med fördeg har jag aldrig testat, så våra ...Det där med fördeg har jag aldrig testat, så våra recept skiljer sig åt litegrann. Men de kommer helt säkert att gå hem hos familjen :). Vi älskar att fika ;). Och ditt kakfat i förra inlägget är såå vackert. Det behöver inte vara guld och diamanter för att betinga värdet, eller hur :). Ha en fin helg!<br /><br />Kram från MariaTant Gröns Lilla Bodhttps://www.blogger.com/profile/04355775806589819119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-87732263924437141162013-07-05T08:53:22.309+02:002013-07-05T08:53:22.309+02:00Oh, vilka godisbullar! Tack för receptet! När jag ...Oh, vilka godisbullar! Tack för receptet! När jag blir baksugen så ska vi se om jag inte kan få till det.<br />Agneta kramSnäckskalsdalen.https://www.blogger.com/profile/00108360279476928110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-9370095236810459092013-07-04T17:59:27.323+02:002013-07-04T17:59:27.323+02:00Oj, mitt recept är mycket enklare så det är nog in...Oj, mitt recept är mycket enklare så det är nog inte alls samma Solskensbullar... men jag har också vaniljkräm i mina, och goda är de!<br /><br />Tack för receptet!<br />Kram Eva-MariSolstrimmorhttps://www.blogger.com/profile/15044371433332607746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6432019569355390194.post-8184661128274921552013-07-04T17:19:29.428+02:002013-07-04T17:19:29.428+02:00Tack för receptet. Låter spännande med fördegen, d...Tack för receptet. Låter spännande med fördegen, det ska jag testa!!Älskar ju vaniljkräm, skulle kunna göra bara vaniljkräm och äta med sked!!<br />KramBland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.com